#bgblur, #feature {background-image: url(../resources/banner8r.jpg); }

Sorin Sabou


Letter to the Romans, Nicomachean Ethics, and more

Mandat

O comunitate ca o familie chemata sa-si desfasoare lucrarea in conditii stricte, ca si cum ar depune marturie la un tribunal. Relatii puternice in interior si calitate ireprosabila a adevarului raspandit intre popoare. Aceasta este biserica.
Cristos cel inviat s-a inaltat la cer si astfel modul in care el este experimentat de catre comunitate a trecut de la fizic la spiritual. El este cu ai lui pana la sfarsitul veacurilor. Prezenta lui este spirituala.

Asa cum el a proclamat pe Dumnezeu coborandu-se intre oameni pentru a stapani asupra lor si asupra imprejurarilor in care ei se afla, tot asa biserica lui trebuie sa raspandeasca acelasi mesaj al imparatiei lui Dumnezeu care cuprinde pe toti aceia care cred si sunt gata sa-si schimbe modul de gandire.
Comunitatea aceasta este alcatuita din frati, dintre care unii sunt apostoli. Calitatea acestora de martori oculari ai invataturii, lucrarii, mortii si invierii lui Isus Cristos este fundamentala pentru mandatul bisericii de a depune marturie intregii lumi despre el. Biserica are un mesaj vrednic de incredere. Imparatia lui Dumnezeu venita cu putere intre oameni in persoana si lucrarea lui Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu trebuie raspandita intre toate popoarele. De la inceput viziunea a fost globala. Cand acest lucru este finalizat cel care s-a inaltat se va cobora din nou pentru a incheia istoria si pentru a continua vesnicia.

blog comments powered by Disqus